Nemzetközi Szállítás

Folyamatosan bővülő belföldi szolgáltatási palettánk mellett az Eurodis nemzetközi hálózatának tagjaként mára Európa közel teljes területére kiterjedően szállítunk export és import küldeményeket.
Utánvét szolgáltatásunk határon túli viszonylatokban is elérhető:

  • Ausztriában,
  • Szlovákiában,
  • Romániában,
  • Csehországban
  • és Horvátországban.

Export szállítási módunk csak utánvét beszedés kiegészítő szolgáltatással kombinálható.

Célországok és tranzitidők

Országkód Export Import Tranzitidő* Díjzóna
Ausztria AT 2 nap 1
Románia RO 2-3 nap 1
Szlovákia SK 2 nap 1
Horvátország HR 2-3 nap 1
Szlovénia SL 2 nap 1
Csehország CZ 3 nap 2
Németország DE 3 nap 2
BENELUX Államok BE; NL; LU 4 nap 2
Olaszország IT 4 nap 2
Franciaország FR 4 nap 3
Spanyolország ES 4 nap 3
Egyesült Királyság GB 4 nap 3
Portugália PT 5-6 nap 3
Írország, Észak-Írország IE 4 nap 4
*A tranzitidő munkanapokra értendő, és figyelembe kell venni a feladó és a célországok nemzeti ünnepeit, munkaszüneti napjait is.

Utánvét beszedése

Szlovákia

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag euróban (€) van lehetőség, amely eurós összeget Szlovákiában vagy Magyarországon nyitott eurós bankszámlaszámra utalunk heti egy alkalommal.

Románia

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag lejben (RON) van lehetőség, amely lej összeget csakis Romániában nyitott lej-es bankszámlaszámra tudunk utalni, heti egy alkalommal.

Ausztria

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag euro-ban (€) van lehetőség, amely euro-s összeget csakis Ausztriában nyitott euro-s bankszámlaszámra utalunk, heti egy alkalommal.Amennyiben azonban az utánvétes küldemény bármely csomagolási egységének súlya meghaladja a 31,5 kg-t és/vagy a 2,2 méter hosszúságot, 3,3 méter körméretet, úgy az utánvét összegét 3 hét átfutással utaljuk a megadott bankszámlaszámra.

Horvátország

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag horvát kunában (HRK) van lehetőség, mely horvát kunás összeget Horvátországban nyitott horvát kunás bankszámlára utalunk heti egy alkalommal.

Csehország

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag cseh koronában (CZK) van lehetőség, amely cseh koronás összeget Csehországban nyitott cseh koronás bankszámlaszámra utalunk heti egy alkalommal.

nemzetkozi-img2