Címzett előértesítések (SMS/E-MAIL)

Belföldi szállítási típusaink többféle kiegészítő szolgáltatással kombinálhatóak:

Címzett előértesítések
(SMS/E-MAIL)

Címzett előértesítések Tájékoztató üzenetet küldünk a kiszállítandó küldemények címzettjeinek, amellyel felhívhatjuk figyelmét, hogy mikor számíthat csomagja érkezésére, amennyiben a feladó ezt a szolgáltatást megrendeli. Az információt a címzett megkaphatja e-mailben vagy sms-ben is.

Miért érdemes élni ezzel a lehetőséggel?

  1. A címzett időben értesülhet róla, hogy küldeménye várható.
  2. Megtudhatja, pontosan mikor számíthat a futár érkezésére, így nem kell egész nap készenlétben lennie.
  3. Ha más időpontban lenne alkalmas számára a csomag kiszállítása, ügyfélszolgálatunkkal felvéve a kapcsolatot, egyeztethet új időpontról.

Az értesítés megrendelhető szerződött és nem szerződött ügyfeleink számára egyaránt, ügyfélprogramon keresztül, online rögzítéssel, illetve az igénylés feladható saját rendszerből is.

A szolgáltatás megrendelése esetén a csomag kiszállításának reggelén értesítőt küldünk a címzettnek a megadott e-mail címre vagy telefonszámra, amely tartalmazza:

  1. a megbízó nevét,
  2. a futár elérhetőségét,
  3. a várható érkezési idejét 2 órás időintervallumra szűkítve,*
  4. és amennyiben utánvét fizetési kötelezettség merül fel, mekkora összeggel kell készülni.

* E szolgáltatás kizárólag azon Megbízóink címzettjeinek lesz elérhető, akik rendszerünkben B2C-s feladóként szerepelnek.

A szolgáltatás e-mail értesítő esetében ingyenes, nem jár pluszköltséggel. SMS értesítő esetében 50 Ft + ÁFA / db – az ár szerződött partnereinkre vonatkozóan eltérhet.

Az alábbi szolgáltatásokhoz kötelező választani:
EST
Az alábbi szolgáltatásokhoz választható:
24H 08H 12H SZO

Szolgáltatási mátrix menüpontunk segítségével könnyen és gyorsan áttekinthető, hogy miként kombinálhatóak belföldi szolgáltatásaink.