150311_uj_arculat_kiemelt

Látványos esemény keretében mutattuk be új arculatunkat

A régióban működő leányvállalatainak megjelenését kívánta egységesíteni az Osztrák Posta, ezzel a céllal alkotott számukra új arculatot. Cégünk, a trans-o-flex Hungary Kft. is új köntösben tűnik fel március elejétől – változott a logónk, átalakult weboldalunk, fokozatosan cserélődnek futáraink egyenruhái. Az új arculatunkat az Osztrák Postával közösen rendezett nagyszabású rendezvényen mutattuk be először.

150 vendég – köztük az Osztrák Posta csomaglogisztikai üzletágának Ausztriából érkezett kiemelt ügyfelei– jelenlétében emelkedett a színpadra a trans-o-flex autó a RaM Colosseumban, benne ügyvezetőnkkel, Pesztericz Péterrel és az Osztrák Posta Csomaglogisztikai Üzletágának igazgatótanácsi tagjával, Peter Umundummal. Az autón már cégünk új logója volt látható, amelyhez hasonlót kap a régióban található többi Osztrák Posta-leányvállalat is.

TRANS-O-FLEX HUNGARY Óriás Puzzle

Talán épp nálunk a legkevésbé szembetűnő a változás, hiszen a szürke-narancs színek megmaradtak, és a logóban szereplő embléma is mutat hasonlóságokat a korábbival – a horvátok, szerbek, bosnyákok és szlovákok ennél drasztikusabb különbséget tapasztalhatnak a régi és az új céges megjelenésüket összevetve. Hogy hogyan válik hamarosan egységessé a megjelenés, és lesz a régió szürke-narancs színű, azt egy térképet is tartalmazó grafikán szemléltettük: a kép egyes darabjait a vendégeknek kellett beilleszteni a megfelelő helyre, így állhatott össze az egység, rajzolódott ki az Osztrák Postához tartozó cégek új megjelenése.

TRANS-O-FLEX HUNGARY - Mester Dániel Band
Az „Együtt színesebben – a régióban sikeresebben” elnevezésű eseményen jazz zenekar szórakoztatta a közönséget, de színpadra lépett az Experidance Társulat is, akik először eltüntették a trans-o-flex futárautóját, majd a produkciójuk végére újra elővarázsolták.

TRANS-O-FLEX HUNGARY - Experidance

Reméljük, partnereink és ügyfeleink is hamar megbarátkoznak új arculatunkkal, és felismerik majd futárainkat, autóinkat a jövőben is!